Portugal

Estrela - Casa Pia

Estrela heeft vrijdag het thuisduel met Casa Pia gewonnen. De wedstrijd in de Primeira Liga eindigde in 3-1. Voor de rust werd niet gescoord en het duurde tot de 57ste minuut tot João Diogo Alves Rodrigues scoorde en zo Estrela op voorsprong bracht. Alves Rodrigues scoorde nog een keer en bouwde de marge verder uit in de 75ste minuut na een assist van Leonardo Rodrigues Lima. Het doelpunt dat de score milderde naar 2-1 werd vlak voor tijd gemaakt toen Yuki Soma het doel vond voor Casa Pia, met een assist van André Filipe Ferreira Lacximicant. Estrela kwam op 3-1 toen André Luiz Inácio da Silva het laatste doelpunt van de wedstrijd maakte, op aangeven van Joéliton Lima Santos, in de 91ste minuut. In de laatste vijf wedstrijden heeft Estrela twee overwinningen behaald, één keer gelijkgespeeld en twee keer verloren, terwijl Casa Pia twee overwinningen, één gelijkspel en twee nederlagen heeft. Estrela speelt zijn volgende duel uit tegen Famalicão. De teams staan op zaterdag 16 maart om 16.30 uur tegenover elkaar. Casa Pia neemt het zondag 17 maart om 19.00 uur thuis op tegen Benfica.