Spanje

Getafe - Las Palmas

Met de rust staat Getafe op een 3-1 voorsprong in de thuiswedstrijd tegen Las Palmas in de Primera División op zaterdag, maar in de tweede helft van de uitwedstrijd komt het team goed terug en maakt de gelijkmaker 3-3. Er werd een vroege voorsprong genomen door de thuisploeg na een doelpunt van Jaime Mata in de 11de minuut, op aangeven van Diego Rico. Getafe bouwde de marge vroeg in de wedstrijd nog verder uit naar 2-0 toen Mason Greenwood scoorde, met een assist van Rico, in de 14de minuut. In de 35ste minuut verkleinde Sandro Ramírez na een assist van Kirian Rodríguez, de marge voor Las Palmas. De thuisploeg vergrootte de voorsprong naar 3-1 net voor het rustsignaal toen Nemanja Maksimovic scoorde, op aangeven van Mata. Direct na de rust verkleinde Sergi Cardona de marge voor Las Palmas. Met nog bijna een half uur te gaan maakte Munir El Haddadi gelijk namens Las Palmas na een assist van Javi Muñoz. Getafe heeft in de laatste vijf wedstrijden één overwinning behaald, drie keer gelijkgespeeld en één keer verloren, terwijl Las Palmas één overwinning, drie keer gelijkgespeeld en één nederlaag heeft. Dit was het elfde gelijkspel van Getafe dit seizoen. Op zaterdag 9 maart om 14.00 uur speelt Getafe bij Valencia in het Estadio de Mestalla.