Duitsland

VfL Wolfsburg - VfB Stuttgart

Stuttgart heeft zaterdag de uitwedstrijd tegen Wolfsburg in de Bundesliga met 2-3 gewonnen. De score werd in de 14de minuut geopend door het bezoekende team via Serhou Guirassy, op aangeven van Maximilian Mittelstädt. Direct na de rust bracht Joakim Mæhle Wolfsburg langszij. Vier minuten later kwam Stuttgart op voorsprong. Guirassy passeerde nog een keer de doelman. Josha Vagnoman diepte de voorsprong van Stuttgart uit na een assist van Jamie Leweling, in de 77ste minuut. Met nog zeven minuten op de klok verkleinde Lukas Nmecha de achterstand voor Wolfsburg. Maar Wolfsburg was niet in staat om meer te scoren, dat bracht de uiteindelijke score op 3-2. Voor Stuttgart was het de zesde ongeslagen wedstrijd op rij. Wolfsburg heeft voor de negende keer achter elkaar geen overwinning behaald. In de laatste vijf wedstrijden heeft Wolfsburg drie keer gelijkgespeeld en twee keer verloren, terwijl Stuttgart vier overwinningen en één gelijkspel heeft. Dit was de zevende nederlaag met één doelpunt verschil van Wolfsburg dit seizoen. Dit was ook de vierde overwinning van Stuttgart met één doelpunt verschil. Wolfsburg staat na deze wedstrijd op de dertiende plaats met 25 punten, terwijl Stuttgart op de derde plaats staat met 50 punten. In de volgende wedstrijd gaat Wolfsburg op zondag 10 maart om 19.30 uur op bezoek bij Leverkusen. Stuttgart speelt vrijdag 8 maart om 20.30 uur thuis tegen Union Berlin.