Italië

AS Roma - Internazionale

De wedstrijd tussen Roma en Inter in het Stadio Olimpico is zaterdag in 2-4 geëindigd. Dit resultaat betekent dat Inter nu vijf overwinningen op rij heeft behaald in de Serie A. Al vroeg in de wedstrijd kwam het bezoekende team op voorsprong, toen Francesco Acerbi scoorde in de 17de minuut. Gianluca Mancini maakte gelijk na bijna een half uur, op aangeven van Lorenzo Pellegrini. Stephan El Shaarawy bracht in de 44ste minuut Roma op voorsprong, op aangeven van Pellegrini. Direct na de rust bracht Marcus Thuram Inter langszij. Inter scoorde na 56 minuten en zette zo de score op 2-3. De uiteindelijke 4-2 voor Inter werd helemaal aan het einde van de wedstrijd gemaakt door Alessandro Bastoni, met een assist van Marko Arnautovic. Denzel Dumfries werd in de 75e minuut in het veld gebracht voor Inter en Stefan de Vrij werd in de 63e minuut in het veld gebracht. Rick Karsdorp (Roma) speelde het hele duel. In de huidige stand heeft Roma 38 punten en staat op de vijfde plaats, terwijl Inter met 60 punten op de eerste positie staat. Inter heeft 1 wedstrijd minder gespeeld dan Roma. De volgende speeldag speelt Roma op zondag 18 februari om 18.00 uur in een uitwedstrijd tegen Frosinone. Inter ontvangt vrijdag 16 februari om 21.00 uur Salernitana.