HHC - AZ

De wedstrijd tussen HHC en AZ in de KNVB Beker 2nd Round stond na de eerste twee delen gelijkspel, maar in het derde deel is het AZ gelukt door te breken en een 3-2 winst te behalen. Er werd een vroege voorsprong genomen door het bezoekende team via Vangelis Pavlidis na 22 minuten, met een assist van Jayden Addai. Daarna stonden beide teams een tijdje droog. Met nog bijna een half uur te gaan maakte Serginho Fatima gelijk namens HHC na een assist van Matías Jones. Jens Odgaard bracht AZ op voorsprong na een assist van Yukinari Sugawara, in de 77ste minuut. De gelijkmaker werd vlak voor tijd gemaakt toen Joerie Church het doel vond voor HHC. AZ doelpunt om de wedstrijd te bepalen toen Ruben van Bommel het laatste doelpunt van de wedstrijd maakte, op aangeven van Wouter Goes, in de 102ste minuut. De wedstrijd stond gelijk tot de tweede helft, waarin AZ het beslissende doel scoorde.