Frankrijk

Stade Reims - Montpellier

Reims is met een voorsprong van 1-0 aan de tweede helft begonnen in de Ligue 1-wedstrijd in het Stade Auguste-Delaune II, maar Montpellier kwam sterk terug en won met 1-3. Binnen het half uur nam Reims de leiding, toen Folarin Balogun scoorde, met een assist van Thomas Foket. Elye Wahi maakte in de 54ste minuut gelijk voor Montpellier. Met nog bijna een half uur te gaan bracht Arnaud Nordin Montpellier op voorsprong. In de 76ste minuut deed Wahi de tegenstander nogmaals pijn en vergrootte de voorsprong voor Montpellier. Wahi voltooide zo de comeback van Montpellier. In de laatste vijf wedstrijden heeft Reims één overwinning behaald, één keer gelijkgespeeld en drie keer verloren, terwijl Montpellier twee overwinningen, één gelijkspel en twee nederlagen heeft. Azor Matusiwa werd uit de wedstrijd gewisseld in de 89e minuut voor Reims en Kaj Sierhuis werd in de 89e minuut in het veld gebracht. In de laatste wedstrijd werd het in de competitie en dit resultaat betekent dat Reims eindigde als elfde op de ranglijst en Montpellier op de twaalfde plaats.