Frankrijk

Olympique Lyon - Stade Reims

In de Ligue 1 heeft Olympique Lyonnais het thuisduel tegen Reims zaterdag gewonnen. In de eerste helft kwamen de bezoekers op een 2-0-voorsprong, waarna Lyon in de tweede helft uitliep naar 3-0. Reims eindigde de wedstrijd met 10 spelers nadat 1 speler van het team van het veld werd gestuurd. 1-0 kwam na een eigen doelpunt van Emmanuel Agbadou in de tweede minuut. Olympique Lyonnais voerde de voorsprong vroeg in de wedstrijd op naar 2-0 toen Alexandre Lacazette scoorde, op aangeven van Bradley Barcola, in de 9de minuut. Reims moest verder met tien man nadat Emmanuel Agbadou in de 54ste minuut rood kreeg. De thuisploeg vond het net nog een keer, deze keer via Maxence Caqueret in de 82ste minuut. In de laatste vijf wedstrijden heeft Olympique Lyonnais vier overwinningen behaald en één keer verloren, terwijl Reims één overwinning, één gelijkspel en drie nederlagen heeft. . Azor Matusiwa (Reims) speelde de hele wedstrijd. Met nog één ronde voor de boeg staat Olympique Lyonnais op de zevende plaats op de ranglijst en Reims bezet de elfde plaats. Op 3 juni om 21.00 uur speelt Olympique Lyonnais een uitwedstrijd tegen Nice in de Allianz Riviera. Die dag speelt Reims in eigen huis tegen Montpellier in het Stade Auguste-Delaune II.