Frankrijk

Montpellier - OGC Nice

Halverwege in de wedstrijd tussen Montpellier en Nice in het Stade de la Mosson in de Ligue 1, lijkt Montpellier de winst gepakt te hebben, maar na een 2-0 ruststand ziet het publiek een totaal andere wedstrijd in de tweede helft als Nice de wedstrijd omdraait en met 3-2 wint. Er werd een vroege voorsprong genomen door de thuisploeg via Téji Savanier na 7 minuten. Montpellier kwam op 2-0 toen Savanier nog een keer scoorde in de 17de minuut. Direct na de rust poetste Ross Barkley iets van de achterstand weg voor Nice. Gaëtan Laborde maakte in de 67ste minuut gelijk voor Nice. In de 79ste minuut deed Laborde de tegenstander nogmaals pijn met een assist van Terem Moffi, en maakte het beslissende doelpunt. Nice draaide daarmee de rollen om. In de laatste vijf wedstrijden heeft Montpellier twee overwinningen behaald, één keer gelijkgespeeld en twee keer verloren, terwijl Nice drie overwinningen, één gelijkspel en één nederlaag heeft. Dit was de negende nederlaag met één doelpunt verschil van Montpellier dit seizoen. Dit was ook de tiende overwinning van Nice met één doelpunt verschil. Pablo Rosario werd in de 66e minuut in het veld gebracht en kreeg één gele kaart voor Nice. Met nog één ronde voor de boeg staat Montpellier op de twaalfde plaats op de ranglijst en Nice bezet de negende plaats. Op 3 juni om 21.00 uur speelt Montpellier een uitwedstrijd tegen Reims in het Stade Auguste-Delaune II. Nice treft dan in eigen huis Olympique Lyonnais in de Allianz Riviera.