Frankrijk

OGC Nice - Olympique Lyon

Nice heeft snel afstand genomen van Olympique Lyonnais. Het team won thuis in de Ligue 1 met 3-1, waarbij alle doelpunten in de eerste helft gemaakt werden. In de vijfde minuut kwam Olympique Lyonnais op voorsprong door een eigen doelpunt van Jérôme Boateng. Gaëtan Laborde vergrootte de voorsprong naar 2-0 na bijna een half uur. Terem Moffi bracht in de 33ste minuut Nice op 3-0, met een assist van Hicham Boudaoui. In de 41ste minuut poetste Jefferson Ruan Pereira dos Santos met een assist van Rayan Cherki, iets van de achterstand weg voor Olympique Lyonnais. De tweede helft verliep doelpuntloos, waardoor de wedstrijd eindigde met een 3-1 zege voor Olympique Lyonnais. In de laatste vijf wedstrijden heeft Nice drie overwinningen behaald, één keer gelijkgespeeld en één keer verloren, terwijl Olympique Lyonnais drie overwinningen en twee nederlagen heeft. . Pablo Rosario (Nice) speelde de hele wedstrijd. Dit betekent dat Nice op de negende plaats eindigde en Olympique Lyonnais op de zevende aan het einde van het seizoen.