Frankrijk

Stade Brest - Stade Rennes

De Ligue 1-wedstrijd op zaterdag tussen Brest en Rennes is al in de eerste helft beslist. De uitploeg stond bij rust met 2-1 voor en wist die voorsprong te behouden tot het eindsignaal. Er werd een vroege voorsprong genomen door het bezoekende team via Benjamin Bourigeaud na 13 minuten. Haris Belkebla bracht in de 36ste minuut Brest op gelijke hoogte. De uitploeg nam de leiding net voor het fluitsignaal toen Bourigeaud nogmaals scoorde. De teams waren niet in staat om te scoren in de tweede helft, waardoor de wedstrijd eindigde met een 2-1 zege voor Rennes. Door deze zege heeft Rennes nu vier opeenvolgende overwinningen geboektIn de laatste vijf wedstrijden heeft Brest drie overwinningen behaald en twee keer verloren, terwijl Rennes vier overwinningen en één nederlaag heeft. Dit was de elfde nederlaag met één doelpunt verschil van Brest dit seizoen. Dit was ook de achtste overwinning van Rennes met één doelpunt verschil. . Marco Bizot (Brest) speelde de hele wedstrijd. Nu de eindstand bekend is eindigt Brest op de veertiende plaats en Rennes op de vierde plaats.