Turkije

Ankaragücü - Galatasaray

De 4-1 heeft de uitwedstrijd tegen Ankaragücü gewonnen. Met de drie punten gaf Galatasaray de doorslag voor de titel in de Süper Lig. Ankaragücü staat op de dertiende plaats in de reeks. Het bezoekende team startte goed en nam in de 7de minuut de leiding na een doelpunt van Mauro Icardi, met een assist van Milot Rashica. Felício Mendes João Milson bracht in de 16de minuut Ankaragücü op gelijke hoogte, op aangeven van Taylan Antalyali. De uitploeg kwam opnieuw op voorsprong toen Icardi nog een keer scoorde, op aangeven van Kerem Aktürkoglu, in de 38ste minuut. Baris Yilmaz vergrootte de voorsprong in de 73ste minuut met een assist van Aktürkoglu. Sérgio Miguel Relvas de Oliveira diepte de voorsprong van Galatasaray uit met een assist van Aktürkoglu, in de 78ste minuut. Het resultaat betekent dat Galatasaray de eerste plaats heeft verzekerd. Dit betekent vier overwinningen achter elkaar voor Galatasaray. In de laatste vijf wedstrijden heeft Ankaragücü één overwinning behaald, twee keer gelijkgespeeld en twee keer verloren, terwijl Galatasaray vier overwinningen en één nederlaag heeft. In de volgende wedstrijd speelt Ankaragücü op zaterdag 3 juni om 18.00 uur, in een uitwedstrijd, tegen Kayserispor. Galatasaray ontvangt zondag 4 juni om 18.00 uur Fenerbahçe.