Turkije

Beşiktaş - Galatasaray

Derde geplaatste Beşiktaş heeft voor een mooie winst gezorgd in de thuiswedstrijd tegen koploper van de competitie Galatasaray in de Süper Lig op zondag. De wedstrijd eindigde in 3-1 en het was een hele belangrijke overwinning in de strijd om de top. De ranglijst blijft echter onveranderd. Beşiktaş blijven op de derde plaats op de ranglijst staan en Galatasaray blijven aan de top van de ranglijst staan. Er werd een vroege voorsprong genomen door Galatasaray via Mauro Icardi in de 20ste minuut, met een assist van Milot Rashica. Romain Saïss bracht in de 35ste minuut Beşiktaş op gelijke hoogte, op aangeven van Arthur Masuaku. Met nog bijna een half uur te gaan bracht Amir Hadziahmetovic Beşiktaş een voorsprong. De uiteindelijke 3-1 voor Beşiktaş werd gemaakt door Vincent Aboubakar, op aangeven van Valentin Rosier. Het resultaat betekent dat Beşiktaş al tien wedstrijden achter elkaar ongeslagen is. Beşiktaş heeft in de vijf laatste wedstrijden vier overwinningen behaald en één keer gelijkgespeeld, terwijl Galatasaray drie overwinningen, één gelijkspel en één nederlaag heeft. De volgende speeldag speelt Beşiktaş uit tegen Antalyaspor. Deze ontmoeting vindt plaats op zaterdag 6 mei om 18.00 uur. Galatasaray speelt maandag 8 mei om 19.00 uur thuis tegen İstanbul Başakşehir.