Turkije

İstanbulspor - Galatasaray

Met 2-0 in de uitwedstrijd tegen İstanbulspor is Galatasaray over de eindstreep gekomen in de Süper Lig. İstanbulspor staat op de vijftiende plaats op de ranglijst. Voor Galatasaray werd 1 speler van het veld gestuurd met een rode kaart. Het bezoekende team nam de leiding kort voor de rust toen Mauro Icardi scoorde. Een rode kaart in de 75ste minuut betekende het einde van de wedstrijd voor Nicolò Zaniolo van Galatasaray. Maar Galatasaray had nog tijd voor een extra doelpunt. Icardi vond het net opnieuw met één minuut te spelen, op aangeven van Kerem Aktürkoglu. Het resultaat betekent dat Galatasaray de eerste plaats heeft verzekerd. In de laatste vijf wedstrijden heeft İstanbulspor twee overwinningen behaald, twee keer gelijkgespeeld en één keer verloren, terwijl Galatasaray drie overwinningen, één gelijkspel en één nederlaag heeft. De volgende wedstrijd van İstanbulspor is op zaterdag 20 mei om 15.00 uur uit tegen Kasımpaşa in het Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu. Galatasaray speelt op dezelfde dag om 18.00 uur thuis tegen Sivasspor in het NEF Stadyumu.