Engeland

Leeds United - Tottenham Hotspur

Het is een moeilijk seizoen geweest voor Leeds United en na nog een nederlaag op zondag, degradatie van de Premier League was een feit. Het team verloor 1-4 in de thuiswedstrijd van Tottenham Hotspur. Harry Kane opende na slechts twee minuten de score voor het bezoekende team uit een voorzet van Heung-Min Son. Direct na de rust vergrootte Pedro Porro de voorsprong van Tottenham Hotspur. Jack Harrison poetste iets van de achterstand weg voor Leeds United in de 67ste minuut. Maar Leeds United was niet in staat om terug te komen in de wedstrijd. Twee minuten later vergrootte Tottenham Hotspur de marge toen Kane nog een keer de doelman passeerde, met een assist van Porro. De uiteindelijke 4-1 voor Tottenham Hotspur werd in de laatste minuten gemaakt door Lucas Rodrigues Moura da Silva, op aangeven van Pape Sarr. In de laatste vijf wedstrijden heeft Leeds United één keer gelijkgespeeld en vier keer verloren, terwijl Tottenham Hotspur twee overwinningen en drie nederlagen heeft. Pascal Struijk kreeg één gele kaartwerd uit de wedstrijd gewisseld in de 59e minuut voor Leeds United. Dit resultaat betekent dat Tottenham Hotspur het einde op de achtste plaats staat.