FC Den Bosch - Almere City FC

Den Bosch en Almere City hebben vrijdag de punten gedeeld in de Eerste Divisie. De wedstrijd eindigde in 2-2. De thuisploeg startte goed en nam in de 21ste minuut de leiding na een doelpunt van Ilias Boumassaoudi. Álvaro Peña bracht in de 33ste minuut Almere City op gelijke hoogte, op aangeven van Manel Royo Castell. Direct na de rust bracht Hamdi Akujobi Almere City op voorsprong. Met nog bijna een half uur te gaan maakte Nick de Groot gelijk voor Den Bosch. In de laatste vijf wedstrijden heeft Den Bosch één overwinning behaald, twee keer gelijkgespeeld en twee keer verloren, terwijl Almere City twee overwinningen, twee keer gelijkgespeeld en één nederlaag heeft. Dit was het vijfde gelijkspel van Den Bosch dit seizoen. Den Bosch speelt in de volgende wedstrijd uit tegen De Graafschap op Stadion De Vijverberg, Almere City treft MVV in de thuiswedstrijd in het Yanmar Stadion. Beide wedstrijden worden gespeeld op vrijdag 19 mei om 20.00 uur.