Engeland

Southampton - Tottenham Hotspur

Tottenham Hotspur heeft in de rust met 0-1 voor gestaan in de Premier League-wedstrijd tegen Southampton. In de tweede helft kwam Southampton terug met de gelijkmaker: 3-3. De wedstrijd eindigde in 3-3.

De eerste helft verliep doelpuntloos. Direct na de rust liet Pedro Porro zich gelden toen hij scoorde, met een assist van Heung-Min Son, en Tottenham Hotspur op voorsprong bracht.

Direct na de rust bracht Che Adams Southampton langszij.

Harry Kane bracht Tottenham Hotspur in de 65ste minuut een voorsprong.

Ivan Perisic bouwde de voorsprong uit in de 74ste minuut.

Theo Walcott verkleinde de achterstand van Southampton met een assist van Sékou Mara, in de 77ste minuut.

De gelijkmaker voor Southampton werd gemaakt door James Ward-Prowse.

In de vijf laatste wedstrijden heeft Southampton één overwinning behaald, twee keer gelijkgespeeld en twee keer verloren, terwijl Tottenham Hotspur drie overwinningen, één gelijkspel en één nederlaag heeft. Dit was het vijfde gelijkspel van Southampton dit seizoen.

Dit betekent dat Southampton laatste staat met 23 punten en dat Tottenham Hotspur de nummer 4 is met 49 punten.

In de volgende wedstrijd speelt Southampton op zondag 2 april om 15.00 uur, in een uitwedstrijd, tegen West Ham United. Tottenham Hotspur ontvangt maandag 3 april om 21.00 uur Everton.