Spanje

Real Madrid - Espanyol

In de Primera División-wedstrijd van zaterdag tussen Real Madrid en Espanyol, heeft Real Madrid al in de eerste helft een voorsprong genomen. In de tweede helft blijft het team goed presteren. De 2-1-voorsprong in de rust wordt uiteindelijk afgesloten met een 3-1 zege.

Al vroeg in de wedstrijd nam het bezoekende team een voorsprong, toen Jose Luis Mato Sanmartín scoorde na 8 minuten, met een assist van Rubén Sánchez.

Vinícius José Paixão de Oliveira Júnior bracht in de 22ste minuut Real Madrid op gelijke hoogte, op aangeven van Toni Kroos.

Éder Gabriel Militão bracht in de 39ste minuut de thuisploeg een voorsprong, met een assist van Aurélien Tchouaméni.

De uiteindelijke 3-1 voor Real Madrid werd helemaal aan het einde van de wedstrijd gemaakt door Marco Asensio, op aangeven van José Ignacio Fernández Iglesias.

In de vijf laatste wedstrijden heeft Real Madrid drie overwinningen behaald en twee keer gelijkgespeeld, terwijl Espanyol twee overwinningen en drie nederlagen heeft.

Real Madrid heeft 56 punten en staat op de tweede plaats, terwijl Espanyol met 27 punten de dertiende plek inneemt.

De volgende speeldag speelt Real Madrid op zondag 19 maart om 21.00 uur, in een uitwedstrijd, tegen Barcelona. Espanyol ontvangt zaterdag 18 maart om 18.30 uur Celta de Vigo.