SC Cambuur - Sparta Rotterdam

Sparta Rotterdam won zaterdag van Cambuur in de Eredivisie-wedstrijd. Sparta won het duel met 3-0. Sparta Rotterdam kwam op voorsprong toen Tobias Lauritsen scoorde na 9 minuten, met een assist van Sven Mijnans. Koki Saito bracht in de 18de minuut Sparta Rotterdam op 2-0, op aangeven van Mijnans. De uitploeg vergrootte de voorsprong verder, toen Vito van Crooij scoorde in de 51ste minuut. Dit bracht de uiteindelijke score op 0-3. Het resultaat betekent dat Sparta Rotterdam haar schone lei heeft behouden in drie opeenvolgende wedstrijden. Dit resultaat was voor Sparta Rotterdam de zesde ongeslagen wedstrijd achter elkaar. In de vijf laatste wedstrijden heeft Cambuur één keer gelijkgespeeld en vier keer verloren, terwijl Sparta Rotterdam drie overwinningen en twee keer gelijkgespeeld heeft. Met 9 punten staat Cambuur op de achttiende plaats, terwijl Sparta Rotterdam met 31 punten op de zesde plek staat. De volgende speeldag speelt Cambuur uit tegen Groningen. Deze ontmoeting vindt plaats op donderdag 26 januari om 18.45 uur. Sparta Rotterdam speelt dinsdag 24 januari om 21.00 uur thuis tegen RKC Waalwijk.