Engeland

Newcastle United - Fulham

1 - 0
Expected goals2.4 - 1.1

Newcastle United heeft de thuiswedstrijd tegen Fulham in de Premier League met 1-0 gewonnen. Het enige doelpunt van de wedstrijd viel in de tweede helft en werd gemaakt door Isak.

Een goal werd gescoord bij de eindstreep met één minuten te spelen, toen Alexander Isak scoorde, met een assist van Callum Wilson, om het 1–0 te maken voor Newcastle United.

Met deze wedstrijd telt Newcastle United nu een reeks van vijf wedstrijden zonder tegendoelpunten.

Dit resultaat was voor Newcastle United de veertiende ongeslagen wedstrijd op rij.

Newcastle United heeft in de vijf laatste wedstrijden drie overwinningen behaald en twee keer gelijkgespeeld, terwijl Fulham vier overwinningen en één nederlaag heeft. Dit was de vierde overwinning met één doelpunt verschil van Newcastle United dit seizoen. De nederlaag was ook voor Fulham de vijfde nederlaag met één doelpunt verschil.

Sven Botman (Newcastle United) en Kenny Tete (Fulham) speelden de hele wedstrijd.

In de huidige stand heeft Newcastle United 38 punten en staat op de derde plaats, terwijl Fulham met 31 punten op de zesde positie staat. Newcastle United heeft één wedstrijd minder gespeeld dan Fulham.

In de volgende wedstrijd speelt Newcastle United op zaterdag 21 januari om 18.30 uur, in een uitwedstrijd, tegen Crystal Palace. Fulham ontvangt maandag 23 januari om 21.15 uur Tottenham Hotspur.