Excelsior Maassluis - Kozakken Boys

Kozakken Boys heeft de uitwedstrijd tegen Excelsior Maassluis in de Tweede Divisie met 1-0 gewonnen. Vermeulen maakte in de eerste helft het enige doelpunt van de wedstrijd. Voor Excelsior Maassluis werd 1 speler van het veld gestuurd en het team moest de wedstrijd uitspelen met 10 spelers. Nadat Redouan Ouali al in de 24ste minuut rood kreeg, speelde Excelsior Maassluis het grootste deel van de wedstrijd met een man minder. Kort voor de rust nam Kozakken Boys de leiding toen Kevin Vermeulen scoorde, met een assist van Johnny Lommers. Het was de zesde wedstrijd zonder overwinning op rij voor Excelsior Maassluis. In de vijf laatste wedstrijden heeft Excelsior Maassluis twee keer gelijkgespeeld en drie keer verloren, terwijl Kozakken Boys drie overwinningen en twee nederlagen heeft. Dit was de derde overwinning van Kozakken Boys met één doelpunt verschil. De volgende speeldag speelt Excelsior Maassluis op zaterdag 21 januari om 18.00 uur bij De Treffers. Kozakken Boys ontvangt zaterdag 28 januari om 15.00 uur Spakenburg.