Kozakken Boys - Jong Sparta

Kozakken Boys won zaterdag van Sparta Rotterdam II in de Tweede Divisie-wedstrijd. Kozakken Boys won het duel met 4-1.

De score werd in de 16de minuut geopend door de thuisploeg via Kevin Vermeulen.

Achraf Madi bracht in de 24ste minuut Sparta Rotterdam II op gelijke hoogte, op aangeven van Jerrel Hak.

Rick Mulder bracht in de 33ste minuut de thuisploeg opnieuw een voorsprong, met een assist van Frenk Keukens.

Met nog bijna een half uur te gaan scoorde Ugur Altintas en vergrootte de marge met een assist van Johnny Lommers.

Gino Creutzburg diepte de voorsprong van Kozakken Boys uit in de 78ste minuut.

In de vijf laatste wedstrijden heeft Kozakken Boys twee overwinningen behaald en drie keer verloren, terwijl Sparta Rotterdam II één overwinning, één gelijkspel en drie nederlagen heeft.

Op zaterdag 10 december speelt Kozakken Boys om 14.30 uur uit tegen Excelsior Maassluis op Sportpark Dijkpolder en neemt Sparta Rotterdam II het uit op tegen Lisse om 14.00 uur in het Sportpark Ter Specke.