Engeland

Bournemouth - Tottenham Hotspur

Tottenham Hotspur heeft met één punt achter gestaan in de Premier League-wedstrijd tegen AFC Bournemouth van zaterdag in het Vitality Stadium. Tottenham sloeg er echter in om een achterstand om te toveren tot een voorsprong. Het duel eindigde uiteindelijk in een overwinning met als eindstand: 3-2.

De thuisploeg kwam op voorsprong toen Kieffer Moore scoorde na 22 minuten, met een assist van Marcus Tavernier. Direct na de rust liet Moore zich gelden voor een tweede keer en vergrootte de voorsprong voor AFC Bournemouth.

Met nog bijna een half uur te gaan scoorde Ryan Sessegnon namens Tottenham Hotspur met een assist van Pierre-Emile Højbjerg.

Ben Davies maakte gelijk voor Tottenham Hotspur in de 73ste minuut met een assist van Ivan Perisic.

Het beslissende doelpunt voor Tottenham Hotspur werd gemaakt door Rodrigo Bentancur.

AFC Bournemouth heeft al vier wedstrijden achter elkaar niet gewonnen.

AFC Bournemouth heeft in de vijf laatste wedstrijden één overwinning behaald, één keer gelijkgespeeld en drie keer verloren, terwijl Tottenham Hotspur drie overwinningen en twee nederlagen heeft. Dit was de tweede nederlaag met één doelpunt verschil van AFC Bournemouth dit seizoen. Dit was ook de vierde overwinning van Tottenham Hotspur met één doelpunt verschil.

AFC Bournemouth staat op de veertiende positie met 13 punten. Tottenham Hotspur is de nummer 3 met 26 punten.

In de volgende wedstrijd speelt AFC Bournemouth op zaterdag 5 november om 16.00 uur, in een uitwedstrijd, tegen Leeds United. Tottenham Hotspur ontvangt zondag 6 november om 17.30 uur Liverpool.