Engeland

Newcastle United - Tottenham Hotspur

Newcastle United is er ook niet in geslaagd om te winnen van Tottenham Hotspur. De wedstrijd eindigde in 2-3. Dit is voor Newcastle al de achtste wedstrijd op rij zonder overwinning in de Regular Season. Callum Wilson opende na slechts twee minuten de score voor de thuisploeg scoorde uit een voorzet van Javier Manquillo. Tanguy Ndombélé bracht in de 17de minuut Tottenham Hotspur op gelijke hoogte, op aangeven van Sergio Reguilón. Harry Kane bracht in de 22ste minuut de uitploeg een voorsprong, met een assist van Pierre-Emile Højbjerg. Direct na de rust vergrootte Heung-Min Son de voorsprong van Tottenham Hotspur. Via een eigen doelpunt van Eric Dier van Newcastle United werd het 3-2 in de 89ste minuut, wat het eindresultaat was. In de vijf laatste wedstrijden heeft Newcastle United twee keer gelijkgespeeld en drie keer verloren, terwijl Tottenham Hotspur twee overwinningen en drie nederlagen heeft. Dit was de tweede nederlaag met één doelpunt verschil van Newcastle United dit seizoen. Dit was ook de vijfde overwinning van Tottenham Hotspur met één doelpunt verschil. Newcastle United staat op de negentiende positie met 3 punten. Tottenham Hotspur staat op de vijfde plaats met 15 punten. De volgende wedstrijd voor Newcastle United is uit tegen Crystal Palace. De teams staan op zaterdag 23 oktober om 16.00 uur tegenover elkaar. Tottenham Hotspur neemt het zondag 24 oktober om 15.00 uur uit op tegen West Ham United.