Newcastle United brengt goed nieuws over onwel geworden supporter

Reacties

Newcastle United heeft goed nieuws kunnen brengen over Alan Smith, de supporter die tijdens de thuiswedstrijd tegen Tottenham Hotspur van vorige week zondag onwel werd. Smith heeft het ziekenhuis woensdag verlaten en mag thuis verder aan zijn herstel gaan werken.

Newcastle United brengt goed nieuws over onwel geworden supporter
© Newcastle United

Het competitieduel tussen Newcastle en Tottenham naderde de rust, toen Tottenham-verdediger Sergio Reguilón scheidsrechter Andre Marriner wees op een van de tribunes. Daar was Smith onwel geworden. Eric Dier vroeg om een defibrillator en stafleden van zowel Newcastle als Tottenham kwamen in actie.

De wedstrijd werd tijdelijk stilgelegd, zodat Smith verzorgd kon worden. Hij werd per brancard weggedragen en naar het ziekenhuis vervoerd. Newcastle kon al snel delen dat het goed ging met de gezondheid van Smith en na anderhalve week in het ziekenhuis te hebben gelegen, mocht de supporter woensdag naar huis.

Smith zal de komende twee tot vier weken gebruiken om weer op krachten te komen en hoopt eind november of begin december weer een thuiswedstrijd van Newcastle te kunnen bezoeken.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.