Zorgwekkend signaal voor Janssen: Spurs haalt Llorente

Reacties

De situatie van Vincent Janssen bij Tottenham Hotspur is er bepaald niet rooskleuriger op geworden. De Londenaren hebben spits Fernando Llorente overgenomen van Swansea City, dat heeft de broer van de Spanjaard - tevens zijn zaakwaarnemer - bevestigd.

Zorgwekkend signaal voor Janssen: Spurs haalt Llorente

Lange tijd leek Llorente op weg naar een hereniging met Antonio Conte, de manager van Chelsea die hij nog kent uit hun gezamenlijke periode bij Juventus. Daar was de Italiaanse oefenmeester tussen 2011 en 2014 de eindverantwoordelijke, in diens laatste seizoen haalde hij de Spaanse spits naar Turijn. De twee werkten één jaar samen, voordat Conte naar de Italiaanse nationale ploeg vertrok.

Op het laatste moment is Spurs er echter met de 32-jarige Llorente vandoor gegaan en dat is bijzonder slecht nieuws voor Vincent Janssen. De spits van het Nederlands elftal kon tot op heden al niet rekenen op veel speeltijd en nu Llorente als alternatief voor Harry Kane gehaald lijkt, is zijn perspectief nóg troebeler geworden. Het is dan ook niet ondenkbaar dat Janssen, op de dag dat hij bij Frankrijk - Nederland in de basis startte, in de sloturen nog op zoek moet naar een andere club.

Llorente speelde vorig seizoen met vijftien competitiedoelpunten een grote rol in de handhaving van Swansea, maar miste het begin van dit seizoen door een fietsongeluk in de voorbereiding. Desondanks ziet Mauricio Pochettino de lange Spanjaard als uitstekende aanvulling voor de frontlinie van Tottenham.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.