Zorgen in München: blessure brengt recordjacht Lewandowski in gevaar

Reacties

Er zijn in München zorgen over de fitheid van goalgetter Robert Lewandowski. Op donderdagochtend verliet de Poolse spits het trainingsveld met een blessure. Dat kan mogelijk slecht nieuws betekenen in zijn jacht op het record van Gerd Müller.

Zorgen in München: blessure brengt recordjacht Lewandowski in gevaar
© Pro Shots

Er is nog niets duidelijk over de ernst van de kwetsuur van de aanvaller van Bayern München, maar duidelijk zal zijn dat hij er alles aan gaat doen om zaterdag tegen SC Freiburg van de partij te zijn. De aanvaller staat namelijk dit seizoen op het waanzinnige aantal van 39 doelpunten in Bundesliga. Hij ruikt hierdoor het record van de oud-doelpuntenmachine Müller. Der Bomber was in het seizoen 1971/72 goed voor veertig treffers op het hoogste Duitse voetbalpodium.

Met nog twee wedstrijden te gaan, heeft Lewandowski een goede kans om het record van de Duitse aanvaller uit de boeken te knallen. Na Freiburg neemt Der Rekordmeister het nog op tegen FC Augsburg. Aan de vorm van de spits zal het niet liggen, maar mogelijk gooit een blessure nu roet in het eten en blijft het aloude record voorlopig nog even staan.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Eerder verscheen dit verhaal op VI PRO over het roofdier Lewandowski. Inmiddels is zijn doelpuntenaantal gestegen naar 39.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.