Zorgen in Engeland: Sir Alex Ferguson op intensive care

Reacties

Sir Alex Ferguson is zaterdag in zeer slechte toestand met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. Manchester United laat in een statement weten dat de legendarische oud-manager van Manchester United een hersenbloeding heeft gehad. De 76-jarige Ferguson is zaterdag al geopereerd en ligt op dit moment op de intensive care.

Zorgen in Engeland: Sir Alex Ferguson op intensive care

Eerder op de dag moest zijn zoon Darren, manager van Doncaster Rovers, het thuisduel met Wigan Athletic vanwege familieomstandigheden aan zich voorbij laten gaan. Enkele uren later kwam naar buiten dat het zou gaan om zijn vader Sir Alex Ferguson, die tot medio 2013 liefst 27 jaar manager was van Manchester United.

Onder leiding van Ferguson won United liefst dertien landstitels, vijf keer de FA Cup en twee keer de Champions League. Na zijn afscheid nam hij plaats in het bestuur van The Red Devils. Afgelopen zondag nog stond hij op het veld van Old Trafford om afscheid te nemen van Arsenal-manager Arsène Wenger.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.