Wenger dankt United en gaat aan de wijn met Ferguson

Reacties

Arsène Wenger is Manchester United dankbaar voor de fraaie ontvangst die hij zondagmiddag kreeg. De 68-jarige Fransman hield geen punten over aan zijn laatste bezoek aan Old Trafford (2-1).

Wenger dankt United en gaat aan de wijn met Ferguson

Voorafgaand aan de wedstrijd tussen United en Arsenal ontmoette Wenger op het veld generatiegenoot Sir Alex Ferguson. De Schot bood zijn oude collega een mooi beeldje aan (video onder). Daarna volgde een omhelzing tussen het duo, dat zo vaak lijnrecht tegenover elkaar stond. Zelfs José Mourinho meldde zich, op aanraden van Ferguson, nog even bij de amicaliteiten.

De supporters van United lieten zich van hun beste kant zien met een applaus voor Wenger. 'Het was erg mooi en stijlvol, ik heb ervan genoten', vertelde Wenger achteraf aan de BBC. 'Ik ben hier lange, lange tijd gekomen. Volgend jaar zal er iemand anders in de dug-out zitten en zal er weer een vijandige sfeer hangen', voorspelde de Fransman.

'Ik weet nog niet precies wat ik heb gekregen van Sir Alex, ik heb het nog niet goed kunnen zien. Ik wil wel graag een glas rode wijn met hem drinken, want hij heeft altijd goede wijn. Zodra je geen gevaar meer vormt, houden de mensen van je.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.