Zorgen bij United over Wan-Bissaka na botsing met boarding

Reacties

Manchester United moet het de komende tijd mogelijk doen zonder Aaron Wan-Bissaka. De vleugelverdediger kwam in het slot van de Champions League-wedstrijd tegen Young Boys lelijk in botsing met de reclameborden.

Zorgen bij United over Wan-Bissaka na botsing met boarding
Manchester United
Manchester United
1 - 1
BSC Young Boys
BSC Young Boys

Wan-Bissaka werd na afloop van het duel met een brancard naar de kleedkamer gedragen. De klap op de boarding zorgde voor dermate veel last aan de knie van de international dat hij niet meer zelf op kon staan. Eerder in de wedstrijd liep Wan-Bissaka ook al een polsblessure op.

Manager Ralf Rangnick kon na afloop van het duel in de Champions League nog geen uitsluitsel geven over de ernst van de kwetsuur. Wel maakte de Duitser zich zorgen over zijn rechtsback. Het duel met Norwich City van komend weekend lijkt in ieder geval te vroeg te komen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Voor de Engelsman zijn de druiven extra zuur, omdat hij tegen Young Boys pas zijn eerste minuten speelde sinds het vertrek van Ole Gunnar Solksjaer. Sinds het vertrek van de Noorse manager lijkt de voorkeur naar concurrent Diogo Dalot uit te gaan. In de concurrentiestrijd lijkt Wan-Bissaka dus een terugslag tegen te komen.

Manchester United speelde woensdagavond gelijk. Het duel was voor de eindstand in de groep al niet meer relevant. Als groepswinnaar gaat de Engelse topclub de loting voor de achtste finales in.

UEFA Champions League

Stand Groepsfase Groep F UEFA Champions League 2021/2022

Europa

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
Manchester United
6
3
2
1
11-8
+3
11
2
Villarreal
6
3
1
2
12-9
+3
10
3
Atalanta Bergamo
6
1
3
2
12-13
-1
6
4
BSC Young Boys
6
1
2
3
7-12
-5
5
* Actueel tot en met 15 mrt. 2024
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer UEFA Champions League
Meer over UEFA Champions League
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.