Zoontje van Wesley Sneijder debuteert op vijftiende verjaardag in Hoofdklasse

Reacties

Wesley Sneijder hing zijn voetbalschoenen in augustus 2019 definitief aan de wilgen. Iets meer dan twee jaar later is de loopbaan van zijn zoontje officieel begonnen: de piepjonge Jessey Sneijder maakte zaterdag zijn debuut in de Hoofdklasse, nota bene op zijn vijftiende verjaardag.

Zoontje van Wesley Sneijder debuteert op vijftiende verjaardag in Hoofdklasse
© Pro Shots

Dat deed Sneijder junior bij DHSC, de Utrechtse fusieclub die is ontstaan uit DOS (de club waar Wesley Sneijder begon met voetballen), Holland en Stichtse Boys. Die club mag met recht 'FC Sneijder' genoemd worden. Zo is oudste broer Jeffrey de trainer en is jongste broer Rodney aanvoerder van het elftal. De club speelt haar wedstrijden bovendien op Sportpark Wesley Sneijder. De naamgever en recordinternational is bovendien assistent-trainer bij het eerste elftal.

Daar is zaterdag nog een Sneijder-link bijgekomen. De pas vijftienjarige Jessey Sneijder (het zoontje van Wesley) viel in de tweede helft in en maakte daarmee zijn debuut in het eerste elftal, tijdens de 2-0 zege op DUNO in de Hoofdklasse A. Overigens waren zijn vader en oom Jeffrey er niet bij: de twee trainers werden onlangs voor respectievelijk vier en zes wedstrijden geschorst.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.