Zoon oud-Barcelona-speler Gudjohnsen tekent bij Real Madrid

Reacties

Gaat Andri Lucas Gudjohnsen zijn vader Eidur Gudjohnsen achterna? Het zou zomaar kunnen, want de zestienjarige aanvaller heeft een contract bij Real Madrid getekend.

Zoon oud-Barcelona-speler Gudjohnsen tekent bij Real Madrid

De zoon van de IJslandse topscorer aller tijden speelde al in Spanje voor Espanyol en nu gaat de jeugdinternational van IJsland dus voor de winnaar van de Champions League uitkomen. Saillant detail: zijn vader Eidur speelde tussen 2006 en 2009 nog voor aartsrivaal Barcelona.

De 88-voudig international van IJsland, die in 2016 een punt zette achter zijn loopbaan, kende gedurende 22 jaar een rijke loopbaan in Europa die hem na een voorzichtig begin bij PSV aan de Europese top bracht. Zijn beste periode kende hij bij Chelsea (2000-06), met 76 goals in 255 duels.

Met onder meer drie landstitels en drie nationale bekers en een eindzege in de Champions League zou zoon Andri Lucas waarschijnlijk direct tekenen voor een loopbaan als die van zijn vader. Eidurs oudere zoon Sveinn Aron (20), ook een spits, speelde in de jeugd bij Barcelona en tekende onlangs in Italië voor Serie B-club La Spezia.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.