Noors avontuur voor Gudjohnsen (37) op weg naar EK

Reacties

Eidur Gudjohnsen staat aan de vooravond van een Noors avontuur. De 37-jarige IJslandse aanvaller wil via Molde FK ook in vorm komen voor het EK.

Noors avontuur voor Gudjohnsen (37) op weg naar EK

Gudjohnsen is op zoek naar een nieuwe club na zijn verblijf bij het Chinese Shijiazhuang Ever Bright neergestreken in Noorwegen. De globetrotter, die in 1994 bij PSV aan zijn eerste buitenlandse avontuur begon, moet nog een medische keuring doorkomen.

'Het voelt goed om hier te zijn. Niets is nog rond, maar ik ben in elk geval hier', zei Gudjohnsen in Noorse media na zijn aankomst op het plaatselijke vliegveld. De routinier werd verwelkomd door technisch directeur Øystein Neerland.

Gudjohnsen rekent erop dat hij vrijdag zijn eerste training kan meemaken bij Molde FK, dat zich voorbereidt op de Europa League-wedstrijd tegen Sevilla van volgende week donderdag.

Voor de aanvaller is het ook noodzakelijk aan spelen toe te komen met het oog op het naderende EK, waarvoor IJsland zich ten koste van Nederland plaatste. Gudjohnsen is er alles aan gelegen om het debuut op dat podium mee te maken.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.