Zomeraanwinst Conteh sluit later aan bij Feyenoord

Reacties

Christian Conteh trainde maandagochtend niet mee met Feyenoord, dat aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen is begonnen.

Zomeraanwinst Conteh sluit later aan bij Feyenoord
© Pro Shots

De Duitse aanvaller, voor een paar ton overgekomen van FC Sankt Pauli, is in afwachting van zijn papieren. Hij sluit aan zodra die binnen zijn. Luis Sinisterra trainde apart van de groep. De Colombiaanse vleugelspits herstelt van een kruisbandoperatie. Tyrell Malacia ontbrak. De linksback revalideert van een heupblessure en wordt pas in de winterstop terug verwacht. Steven Berghuis was wel aanwezig, maar bleef binnen. Hij herstelt van een longinfectie en neemt de tijd voor zijn terugkeer.

Feyenoord werkte maandag de eerste training af en zal snel communiceren hoe de voorbereiding op het seizoen er verder uitziet. De club overweegt nog steeds een trainingskamp in het buitenland en heeft als alternatief plan een of twee stages in Nederland, dicht bij de grens met Duitsland. Feyenoord is van plan een aantal oefenwedstrijden te spelen tegen gerenommeerde clubs, maar de onderhandelingen daarover lopen nog.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

'Feyenoord is verder dan PSV als Advocaat zijn zin krijgt'
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Feyenoord
Meer over Feyenoord
Meer C. Conteh
Meer over C. Conteh
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.