Zoet gaat voor resultaat in Londen: 'Kansloos zijn we niet'

Reacties

Ondanks de magere oogst tot dusver ziet PSV-doelman Jeroen Zoet nog kansen voor zijn team in de groepsfase van de Champions League. Dinsdag treden de Eindhovenaren in Londen weer aan tegen Tottenham Hotspur, na de 2-2 in het Philips Stadion. 'Als wij vol blijven strijden, en dat is echt een kwaliteit van ons, kunnen we ook tegen een Europees topteam een resultaat halen', zegt Zoet.

Zoet gaat voor resultaat in Londen: 'Kansloos zijn we niet'

De keeper benadrukt in aanloop naar het duel met de Engelsen dat PSV niet op een punt wil eindigen in de poule des doods. 'Kansloos zijn we ook in Londen niet. Maar we zullen wel moeten leren van de thuiswedstrijd en opnieuw een goed plan moeten maken. We krijgen steeds alles goed aangereikt van de trainers en je ziet dat als wij het goed uitvoeren, er ook iets mogelijk is.'

Luuk de Jong kan op Wembleys 'heilige gras' mijlpaal Sjaak Swart passeren

Dat Tottenham een pittige tegenstander is, staat voor Zoet buiten kijf. 'Het is een geolied team, ze spelen al een aantal jaren samen en dat doen ze heel goed. Ze hebben zulke slimme spelers.' Na de ruime nederlaag tegen Barcelona (4-0) en de verliespartij op eigen veld tegen Internazionale (1-2) is het nu of nooit voor PSV. Zoet gelooft dat zijn ploeg op Wembley een resultaat kan halen. 'Wij geloven daar echt in. Als we zo blijven vechten als wij steeds doen, zijn we een heel goed team.'

PSV staat na drie van de zes groepsduels op de laatste plaats in Groep B. De nummers een en twee plaatsen zich direct voor de achtste finales en de nummer drie gaat na de winterstop verder in de Europa League. Tottenham en PSV hebben momenteel ieder één punt in handen, maar het doelsaldo van de Engelsen is iets beter.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

UEFA Champions League

Stand Groepsfase Groep B UEFA Champions League 2018/2019

Europa

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
Barcelona
6
4
2
0
14-5
+9
14
2
Tottenham Hotspur
6
2
2
2
9-10
-1
8
3
Internazionale
6
2
2
2
6-7
-1
8
4
PSV
6
0
2
4
6-13
-7
2
* Actueel tot en met 12 feb. 2024
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.