Zlatan prikt datum voor rentree: vizier op Champions League

Reacties

De terugkeer van Zlatan Ibrahimovic nadert met rasse schreden. De 41-jarige aanvaller van AC Milan trainde dinsdag voor het eerst met de bal.

Zlatan prikt datum voor rentree: vizier op Champions League
© Pro Shots

Door een slepende blessure kwam Ibrahimovic sinds mei niet meer in actie voor Milan. De Zweedse spits sukkelt steeds vaker met zijn fysieke gesteldheid en het valt niet uit te sluiten dat hij bezig is aan zijn laatste seizoen. Voor nu zijn de ogen gericht op zijn langverwachte rentree. Die lijkt steeds dichterbij te komen, getuige zijn activiteiten op het veld. Ibrahimovic beroerde dinsdag voor het eerst weer een bal.

De routinier trainde tot voor kort alleen binnen of in de sportschool. Ibrahimovic hoopt over drie weken aan te sluiten bij de wedstrijdselectie van Milan. De Italiaans landskampioen neemt het op 14 februari in de achtste finales van de Champions League thuis op tegen Tottenham Hotspur. Of Ibrahimovic er dan daadwerkelijk weer bij is, valt nog te bezien. 

Slag om de arm
La Gazzetta dello Sport noemt het heenduel met Spurs 'het gedroomde doel' van Ibrahimovic, maar houdt nog een slag om de arm. Begin maart spelen beide clubs de return in Londen. De winnaar van het tweeluik plaatst zich voor de kwartfinale.

Spelersprofiel

Z. Ibrahimović


Geboortedatum:
3 oktober 1981
Leeftijd:
42
Geboorteplaats:
Malmö
Nationaliteit
Zweden
Lengte:
1,95 m
Gewicht:
95 kg
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.