'AC Milan bereidt zich voor op voetbalpensioen Zlatan'

Reacties

Het einde van de voetballoopbaan van Zlatan Ibrahimovic komt in zicht. De 41-jarige spits kwam door blessureleed al sinds mei niet meer in actie en werkt hard aan zijn herstel. Volgens La Gazzetta dello Sport is de kans echter groot dat de Zweed na dit seizoen stopt als prof.

'AC Milan bereidt zich voor op voetbalpensioen Zlatan'
© Pro Shots

Ibrahimovic kampt met knieklachten die hem al het hele seizoen aan de kant houden. Een snelle rentree zit er voorlopig nog niet in. De aanvaller ligt er zeker nog een maand uit en hoopt richting het einde van het seizoen nog van waarde te kunnen zijn voor AC Milan.

Vorig seizoen kwam Ibrahimovic ondanks blessures aan zijn knie en achillespees nog tot 27 optredens voor Milan. Doordat hij nu vaker sukkelt met zijn fysieke gesteldheid, denkt de Zweed er volgens La Gazzetta aan om er na dit seizoen mee te stoppen.

Milan probeert volgens de sportkrant om Ibrahimovic ook na zijn carrière te behouden voor de club. De spits zou er niets voor voelen om aan de slag te gaan in de technische staf of in de directie. Milan zou daarom denken aan een rol als ambassadeur.

Bekijk hier al onze video's
Meer AC Milan
Meer over AC Milan
Meer Z. Ibrahimović
Meer over Z. Ibrahimović
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.