Zlatan praat als de Terminator, Ancelotti haalt beetje uit

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Zlatan praat als de Terminator, Ancelotti haalt beetje uit

'Wat het verschil is tussen Bayern München en Real Madrid? Eigenlijk lijken beide clubs heel veel op elkaar. Als ik dan toch iets moet noemen: de ene club wordt geleid door een oud-speler, die daardoor beter snapt wat er gebeurt.'
• Bayern München-coach Carlo Ancelotti haalt enigszins 'verdekt' uit naar Florentino Pérez, de Real Madrid-voorzitter die hem in 2015 de laan uitstuurde. (L'Équipe)

• De internationale loopbaan van Futsal-icoon Falcao zit erop door de nederlaag – na strafschoppen – die Brazilië leed tegen Iran op het WK in Colombia. Falcao, die de wereld geregeld versteld liet staan met zijn fraaie trucs, kreeg een prachtig eerbetoon.

'Hij praat heel veel op het veld. Dat doet hij als een robot, net als de Terminator, in een soort slow motion. Je kon zijn invloed meteen zien.'
• Een invalbeurt van ruim een half uur was in de strijd om de League Cup voldoende voor Zlatan Ibrahimovic om een onuitwisbare indruk te maken op Gabriel Zakuani van Northampton Town. (BBC World)

• De UEFA heeft een onderzoek geopend naar de Schotse voetbalbond. Aanleiding is de terugtrekking van de Schotse vrouwen Onder-19 voor het EK-kwalificatieduel met Servië van afgelopen maandag. De vertegenwoordigers van het Schotse team meldden dat het duel geen doorgang kon vinden omdat hun voetbalsters massaal met buikloop zouden kampen. Servische media stelden evenwel dat de Schotse speelsters nog last hadden van de naweeën van een drinkgelag na een eerdere zege. De UEFA wil in elk geval het naadje van de kous weten. Wordt vervolgd.

• Een Maradona-esque actie op Malta. Enmy Manuel Pena Beltre van St. Andrews kan maar beter snel een pak aanschaffen voor het FIFA-gala, waar hij weleens een van de kanshebbers voor de Puskás Award kan zijn.

• Wat een week voor Abdelhak Nouri. Daags na zijn Ajax-debuut schrijft hij het FIFA17-toernooi van de Amsterdammers op zijn naam. Donny van de Beek strandt in de finale.

Memphis Depay kreeg woensdag bij Manchester United weer de kans zich te laten zien binnen de lijnen. De Oranje-international was niet de enige gelukkige na het succes tegen Northampton Town.  

'Umtiti zal de nieuwe, zwarte Beckenbauer worden'
• De Franse oud-international Eric Abidal heeft veel vertrouwen in zijn 22-jarige landgenoot Samuel Umtiti, die een bijzondere zomer achter de rug heeft met zijn interlanddebuut op het EK en zijn transfer naar Barcelona. (RAC1)

• Zijn carrière heeft Lukas Podolski gebracht in Turkije, maar de Duitse aanvaller volgt zijn eerste club nog op de voet. De 1-3 zege op Schalke 04 heeft 1. FC Köln steviger op de tweede plaats gebracht in de Bundesliga. Het doet Prinz Poldi aan iets denken…

'Ik was na mijn blessure al blij dat ik weer bij de wedstrijdselectie zat, maar die basisplaats had ik echt totaal niet verwacht. Dat was wel even schrikken, ja.'
• De uitschakeling door ADO Den Haag kon hij niet voorkomen, maar de zestienjarige Ferdi Kadioglu beleefde woensdag met zijn eerste basisplaats in de hoofdmacht van NEC een bijzondere avond. (website NEC)

Diletta Leotta is een fraaie verschijning op de Italiaanse televisie, waar ze voor Sky Italia de Serie B presenteert. De 25-jarige presentratice wordt vanaf nu toch wat anders bekeken, aangezien hackers persoonlijke foto's die minder aan de verbeelding over laten van haar telefoon hebben gehaald en op internet hebben gezet. Leotta heeft inmiddels aangifte gedaan. Mario Balotelli steekt haar met een tweet een hart onder de riem: 'Iedereen mag doen met zijn of haar lichaam wat hij of zij wil.'

• Tottenham Hotspur heeft het contract van verdediger Danny Rose opengebroken. Dan mag je niet alleen je krabbel onderaan een papiertje zetten, maar wacht er ook een officieel persmoment met manager Mauricio Pochettino. Zoek de verschillen!

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.