Zlatan op weg naar passende finale bij AC Milan

Reacties

Zlatan Ibrahimovic heeft zijn laatste wedstrijd voor AC Milan waarschijnlijk nog niet gespeeld. De Zweedse spits is op weg op tijd fit te zijn voor een optreden in het lopende seizoen.

Zlatan op weg naar passende finale bij AC Milan
© Pro Shots

Onderzoek heeft donderdag uitgewezen dat Ibrahimovic op schema ligt in zijn herstel van een kuitspierblessure. 'Er zijn geen complicaties', laat Milan weten in een statement over de fysieke problemen die de Zweed eind mei overhield aan een training.

Hoewel Milan geen datum voor een rentree noemt, lijkt Ibrahimovic op koers te liggen om dit seizoen nog in actie te komen voor de Rossoneri. De halve finale om de Coppa Italia tegen Juventus van volgende week komt sowieso te vroeg, maar de Zweed is voor dat duel geschorst. Een eventuele finale, die gepland staat voor 17 juni, moet haalbaar zijn voor de spits.

Het zou een mooi sluitstuk kunnen zijn van zijn verblijf in Italië. Het is nog steeds de vraag waar de toekomst van Ibrahimovic ligt. Zijn contract met AC Milan loopt deze zomer af. Er wordt druk gespeculeerd over een terugkeer naar Zweden. De spits zou dan gaan spelen voor Hammarby IF, de club waarvan hij mede-eigenaar is.

Het allerbeste van de Serie A: Nederlanders en Ronaldo imponeren in Italië
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.