Ziyech zegt in eerste reactie op Chelsea-debuut niets over blessure

Reacties

Bij zijn Chelsea-debuut liet Ziyech zaterdag met zijn bijdrage aan de openingstreffer van Timo Werner zien waarom Frank Lampard hem graag op Stamford Bridge wilde hebben. Tegelijkertijd zorgde de Marokkaanse international voor schrik bij The Blues.

Ziyech zegt in eerste reactie op Chelsea-debuut niets over blessure
© Pro Shots

Vroeg in de tweede helft van het oefenduel met Brighton & Hove Albion (1-1) moest hij geblesseerd afhaken. Lampard kon niet te veel kwijt over de ernst van de blessure. 'Het was een kleine verdraaiing van de knie. We moeten er naar kijken', luidde de bondige update van de manager op de clubwebsite.

Ziyech zelf liet in een eerste reactie het fysieke leed helemaal buiten beschouwing. 'Het voelde goed om eindelijk mijn eerste minuten te maken voor Chelsea', stuurde hij via Instagram de wereld in. 'Ik kan niet wachten op de start van de Premier League.' Over twee weken begint het echte werk voor Chelsea.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.