Ziyech verlaat Marokkaans elftal om zich voor te bereiden op Chelsea-debuut

Reacties

Hakim Ziyech heeft het trainingskamp van het Marokkaanse nationale elftal verlaten. De 27-jarige spelmaker keert terug naar Londen om zich daar voor te bereiden op zijn officiële debuut voor Chelsea.

Ziyech verlaat Marokkaans elftal om zich voor te bereiden op Chelsea-debuut
© Pro Shots

Ziyech moest de eerste vier Premier League-duels van zijn nieuwe club aan zich voorbij laten gaan, omdat hij kampte met een knieblessure. De afgelopen weken zette de linkspoot de laatste stappen in zijn revalidatie, zo reisde hij af naar Marokko om daar in actie te komen voor de nationale ploeg. Ziyech deed een half uur mee tegen Segenal en leverde direct een assist af.

Hoewel Marokko dinsdag nog een vriendschappelijke interland tegen Congo wacht, keert Ziyech nu al terug naar Engeland. Dat maakt de Marokkaanse bond bekend. De voormalig Ajacied gaat in Londen verder aan zijn revalidatie werken, zodat hij komende week zijn eerste minuten voor Chelsea kan maken.

De ploeg van manager Frank Lampard hervat de Premier League zaterdag 17 oktober met een thuiswedstrijd tegen Southampton. Drie dagen later beginnen The Blues aan de Champions League-campagne. Sevilla komt dan op bezoek in Stamford Bridge.

Chelsea
Chelsea
3 - 3
Southampton
Southampton
'Chelsea heeft qua aanvallers de breedste selectie in de Premier League'
Bekijk hier al onze video's
Meer Chelsea
Meer over Chelsea
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.