'Ziyech gefascineerd door avontuur in San Siro'

Reacties

Hakim Ziyech staat nog altijd in de belangstelling van AC Milan. De ex-Ajacied zou een overstap naar Italië zelf wel zien zitten, zeker omdat in San Siro - in tegenstelling tot bij Chelsea - een basisplaats lonkt.

'Ziyech gefascineerd door avontuur in San Siro'
© Pro Shots

Dat schrijft La Gazzetta dello Sport vrijdag in een uitgebreid verhaal over de zoektocht naar versterking van Milan. De Rossoneri willen een vervanger aantrekken voor de transfervrij naar Internazionale overgestapte Hakan Calhanoglu. In juni stond Ziyech om die reden al op de voorpagina van de roze sportkrant en de 28-jarige spelmaker is nog altijd een optie.

Volgens Gazzetta heeft Milan de contacten met Ziyech en zijn zaakwaarnemer warm gehouden en is de voormalig speler van SC Heerenveen, FC Twente en Ajax gefacisneerd door een Italiaans avontuur in San Siro. Ook omdat er in de ploeg van Stefano Pioli een basisplaats voor hem is weggelegd, terwijl hij daar bij Chelsea niet zeker van is.

Milan deed eerder deze zomer al zaken met Chelsea bij de transfers van Olivier Giroud en Fikayo Tomori, waardoor de relatie met de Londenaren uitstekend is. De onderhandelingen over de eventuele transfer van Ziyech zouden daarom niet al te veel problemen hoeven op te leveren. Een huurdeal met (verplichte) optie tot koop is het meest waarschijnlijk.

Ziyech, die ondertussen gewoon meedraait met Chelsea in de voorbereiding, is niet de enige kandidaat bij Milan. Kroatisch international Nikola Vlasic (CSKA Moskou, ex-Everton) wordt in Italiaanse media ook genoemd als mogelijke versterking. Daarnaast is Spaans jeugdinternational Brahim Diaz opnieuw gehuurd van Real Madrid.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Chelsea
Meer over Chelsea
Meer AC Milan
Meer over AC Milan
Meer H. Ziyech
Meer over H. Ziyech
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.