Ziyech betaalt vertrouwen Tuchel terug met afstandsknal

Reacties

Hakim Ziyech heeft zijn waarde voor Chelsea dinsdagavond onderstreept. De aanvallende middenvelder opende in de uitwedstrijd tegen Brighton & Hove Albion de score.

Ziyech betaalt vertrouwen Tuchel terug met afstandsknal
© Pro Shots
Brighton & Hove Albion
Brighton & Hove Albion
1 - 1
Chelsea
Chelsea

Ziyech ontving de bal in de 28ste minuut van N'Golo Kanté en maakte vervolgens ruimte voor het schot. De ex-Ajacied koos voor een knal richting de korte hoek en verraste daarmee Brighton-doelman Robert Sánchez. De Spaanse international ging niet vrijuit, hij kon het schot niet meer keren en daardoor was voor Ziyech zijn vijfde goal van het seizoen een feit.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

In Brighton begon Ziyech voor de tweede keer op rij in de basis in de Premier League. Thomas Tuchel liet de linkspoot opnieuw starten als een van de adjudanten voor spits Romelu Lukaku. De druk op Chelsea was richting Brighton-uit behoorlijk opgelopen. The Blues proberen in de kustplaats voor het eerst sinds 26 december weer te winnen in de Premier League.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.