Zilina en Slavia Praag pakken beide hun eerste punt

MSK Zilina en Slavia Praag hielden elkaar in evenwicht. Op het scorebord welteverstaan, want daar mocht dan wel een 0-0 eindstand staan, op het veld was de thuisploeg het vaakst gevaarlijk.

Vooral in de eerste helft was het elftal van Zilina het meest dreigend. Alleen het eerste kwartier na rust zette Slavia de Slowaken onder druk met een aantal doelpogingen als gevolg, maar gaandeweg was het wederom de thuisploeg die het initiatief pakte. Zonder succes, mede dankzij goede reddingen van doelman Martin Vaniak.

Zowel Zilina als Slavia pakte zijn eerste punt in Groep F van het toernooi om de UEFA Cup, dezelfde poule waarin Ajax uitkomt. Slavia Praag heeft tweemaal gespeeld, Zilina één duel meer. Slavia, kampioen van Tsjechië, komt 17 december op bezoek bij Ajax.