Zidane drijfnat, Mourinho deelt sneer uit aan Wenger

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Zidane drijfnat, Mourinho deelt sneer uit aan Wenger

• De spelers van Real Madrid verstoorden dinsdagavond de persconferentie van hun hoofdtrainer Zinedine Zidane na de gewonnen Europese Super Cup tegen Sevilla (3-2 na verlenging). De Franse coach zelf kon er ook wel de lol van inzien, hoewel hij tot zijn onderbroek nat was van de sportdranken en het water...

The Sun ziet het zitten in Viktor Fischer, tegenwoordig in dienst bij Middlesbrough. De Engelse krant raadt aan om de ex-Ajacied te kopen voor het spel Dream Team fantasy football. De Deense buitenspeler kost nog geen zes ton aan euro's in het voetbalspel. En dat is volgens The Sun een koopje voor iemand die in de toekomst de Gouden Bal kan winnen!

'Ik ken hem erg goed, maar ik heb tot dusver nog van niemand wat gehoord. Kan ik aansluiten bij de Inter-staf? Als ze mij bellen...'
Cristian Chivu staat open voor een samenwerking met Frank de Boer bij Internazionale. De oud-verdediger van Ajax en het Roemeense nationale elftal speelde tussen 2007 en 2014 bij de Nerazzurri. (La Gazzetta dello Sport)

• Over Inter gesproken. De oud-aanvoerder Javier Zanetti is vandaag 43 jaar geworden. De clubheld, die in totaal 828 officiële duels voor de Milanezen speelde, is tegenwoordig vicepresident van Internazionale. Nog even genieten van de Argentijn, toen hij nog actief was als speler!

'Ik denk niet dat zij ooit in een dergelijke situatie terecht zullen komen, want daarvoor moet je bij een van de mondiale topclubs werken.'
José Mourinho is weer terug in Engeland, dit keer als manager van Manchester United. En dus wordt er weer wat gezegd over zijn collega's. Jürgen Klopp en Arsène Wenger vonden de transfersom van minimaal 105 miljoen euro voor de transfer van Paul Pogba naar United namelijk veel te hoog. Die kritiek nam Mourinho duidelijk niet voor lief... (Manchester United TV)

'Ik ben er van overtuigd dat Leroy speeltijd zal krijgen. Hij is een geweldige speler, die van waarde zal zijn, ook al heeft Leroy niet zoveel ervaring.'
• De Belgische aanvallende middenvelder Kevin De Bruyne heeft het volste vertrouwen in zijn nieuwe ploeggenoot bij Manchester City, Leroy Sané, die deze zomer voor circa vijftig miljoen euro overkwam van Schalke 04. Dat mag ook wel voor dat geld! (Bild)

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.