Zeventien minuten bij Zweden komen Ibrahimovic duur te staan

Reacties

Zlatan Ibrahimovic is voorlopig niet inzetbaar voor AC Milan. De spits liep tijdens zijn terugkeer bij de nationale ploeg van Zweden een dijbeenblessure op, waardoor hij sowieso twee weken toe moet kijken.

Zeventien minuten bij Zweden komen Ibrahimovic duur te staan
© Pro Shots
Zweden
Zweden
0 - 3
België
België

Ibrahimovic speelde dit seizoen slechts 144 minuten voor AC Milan, maar kreeg vlak voor het begin van de interlandperiode zijn eerste basisplaats in Milaan. Voor bondscoach Janne Andersson was dit voldoende om de spits weer terug te halen bij het nationale elftal.

De EK-kwalificatiewedstrijd tegen Azerbeidzjan (5-0 winst) miste Ibrahimovic, in het verloren duel met België (0-3) maakte hij als invaller zijn comeback. In de zeventien minuten die hij kreeg, liep hij echter een spierblessure op.

Het betekent dat AC Milan niet kan rekenen op Ibrahimovic tijdens de eerste twee duels van het drieluik met Napoli. Direct na de interlandperiode staan de twee topclubs tegenover elkaar in de Serie A, in april wordt er ook tweemaal tegen elkaar gespeeld in de kwartfinale van de Champions League. Mogelijk is Ibrahimovic weer fit als de returnwedstrijd op 18 april wordt gespeeld.

De komende vijf wedstrijden van AC Milan, met driemaal Napoli als tegenstander


Zo 2 apr. 2023

Vr 7 apr. 2023

Wo 12 apr. 2023

Za 15 apr. 2023

Di 18 apr. 2023

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.