Zlatan kreeg geen kans om ruzie met Lukaku bij te leggen: 'Heb hem niet gezien'

Reacties

De wedstrijd tussen Zweden en België (0-3) betekende ook een weerzien tussen Zlatan Ibrahimovic en Romelu Lukaku. Beide topspitsen kregen het twee jaar geleden aan de stok in de Milanese derby. 

Zlatan kreeg geen kans om ruzie met Lukaku bij te leggen: 'Heb hem niet gezien'
© Pro Shots
Zweden
Zweden
0 - 3
België
België

Zlatan (AC Milan) en Lukaku (Inter) stonden in januari 2021 met de hoofden tegen elkaar in de kwartfinale van het toernooi om de Coppa Italia. De clash domineerde de krantenkoppen. Lukaku, die België met drie doelpunten eigenhandig langs Zweden schoot, lijkt de strijdbijl te hebben begraven. 'Hij (Zlatan, red.) is een krijger. Een speler die al zo lang aan de top staat, moet worden gerespecteerd', zei de Belgische spits bij de Zweedse zender TV6.

Lukaku koestert in ieder geval geen hard feelings meer. 'Absoluut niet. Je moet gewoon respect hebben. Wat hij doet op zijn leeftijd... Petje af, chapeau.' Zlatan leek wat minder zin te hebben in een hereniging. 'Hij maakt zijn doelpunten, dus natuurlijk is hij blij. Of we weer vrienden zijn? Ik heb hem niet gezien. Wat op het veld gebeurt, blijft op het veld.'

Geen record
Waar iedereen dacht dat Zlatan tegen België een record in de wacht zou slepen, blijkt dat in de praktijk anders te liggen. Lee Casciaro, die maandag met Gibraltar tegen Nederland speelt, kwam ook in actie en is vier dagen ouder dan zijn Zweedse collega. Maandag nieuwe ronde, nieuwe kansen?

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.