Zelfs tegenstander kan zijn ogen niet geloven: 'Het kan Hazard niets schelen'

Reacties

Eden Hazard kreeg een spaarzame kans bij Real Madrid, maar uit alles blijkt dat hij dat niet waargemaakt heeft. Uit zijn statistieken bijvoorbeeld, maar ook de Spaanse media en zelfs de tegenstander zagen dat de Belg erg slecht speelde in de bekerwedstrijd.

Zelfs tegenstander kan zijn ogen niet geloven: 'Het kan Hazard niets schelen'
© Pro Shots
Cacereño
Cacereño
0 - 1
Real Madrid
Real Madrid

Real Madrid kwam afgelopen dinsdag uit tegen vierdeklasser Cacereño en dat had voor Hazard de ideale gelegenheid kunnen zijn om voor het eerst echt te schitteren voor De Koninklijke. Zeker omdat trainer Carlo Ancelotti diverse topspelers gewoon liet spelen.

Het werd echter weer een flop voor Hazard, zagen ook Spaanse media. Een minuut nadat hij naar de kant was gehaald door Ancelotti, maakte Rodrygo de enige treffer van het bekerduel. In het altijd veelbesproken El Chiringuito ging het ook over Hazard en het televisieprogramma liet een tegenstander aan het woord.

Middenvelder Carmelo Merenciano van Cacereño speelde een helft mee en zag Hazard niet overtuigen in de eerste 45 minuten. 'Ik hou van hem en het soort voetbal dat hij wil brengen, maar dit kan niet meer… Zoals hij speelde, had ik hem als tegenstander niet verwacht. Het leek alsof het hem allemaal niets kon schelen, hij liep anoniem over het veld. Hij vroeg niet om de bal, wandelde en deed dat ook nog eens heel weinig.'

Merenciano vroeg na de wedstrijd om het shirt van Hazard, omdat hij fan is van de Belg. Het optreden van Hazard in de bekerwedstrijd was dan ook een desillusie. 'In mijn ogen heeft hij het talent om zich bij de beste spelers ter wereld te scharen, maar hij mist de mentaliteit om dat daadwerkelijk voor elkaar te krijgen.'

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.