Spaanse kranten lachen om pijnlijke avond: 'Het is Camping Hazard'

Reacties

Het huwelijk tussen Eden Hazard en Real Madrid wil maar niet vlotten. Ook nu de Belg een spaarzame kans kreeg om zich te bewijzen, leverde hij geen prestatie om in te lijsten: de bekerwedstrijd op bezoek bij vierdeklasser Cacereño werd met de kleinst mogelijke score gewonnen. En dat is een topclub als Real Madrid onwaardig, vindt de Spaanse pers, die het op Hazard gemunt heeft.

Spaanse kranten lachen om pijnlijke avond: 'Het is Camping Hazard'
© Pro Shots
Cacereño
Cacereño
0 - 1
Real Madrid
Real Madrid

'Nog maar eens een teleurstelling van Hazard', titelt Sport een venijnig artikel. 'De Belgische aanvaller miste opnieuw een kans om zich te laten zien, hij was onzichtbaar in de wedstrijd en ondernam geen enkele doelpoging. Ze zeggen dat treinen maar een keer voorbij rijden, wel, Hazard heeft er een paar gemist sinds hij in Madrid is. Hij dribbelde niet, gaf geen voorzetten en won slechts één duel. In het voetbal kan je de trein niet missen', sluit de krant af.

Ook AS kende geen genade. 'Waar was Hazard? Ancelotti heeft hem minuten beloofd, maar hij is niet verschenen. We zagen wel iets, maar lang niet genoeg voor iemand van zijn kaliber. Het is een nieuw jaar maar het oude verhaal voor de Belg. Het is Camping Hazard. Het blijft niet te verklaren dat Hazard vier jaar geleden veranderde van een Galáctico naar een onzichtbare', schampert het dagblad.

Uiteraard was ook Marca niet te beroerd om een duit in het zakje te doen. 'Ancelotti hield woord en stelde Hazard op, maar hij verdween. De recordaankoop leek niet gemotiveerd tegen deze ploeg en werd na een uur vervangen. Een vreselijke wedstrijd van de Belg, en daar heeft hij er nu zo veel van gehad dat we de tel zijn kwijtgeraakt.'

Relevo, nog maar eens een dagelijkse sportkrant in Spanje, had een vrij vernietigende opsomming van zijn statistieken paraat: 'Nul goals, nul assists, nul schoten op doel, nul schoten in totaal, nul dribbels geprobeerd, nul voorzetten, nul gewonnen kopduels, nul overtredingen tegen, nul overtredingen mee.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Enkel trainer Carlo Ancelotti was genadig voor zijn pupil. 'Ik vond dat hij het zo slecht niet deed. Het is moeilijk om de spelers individueel te beoordelen, want het was onmogelijk voetballen op dit veld. We speelden een wedstrijd zoals we die niet gewend zijn. Kleinere spelers als Hazard hebben daar last van, maar hij heeft geleverd', meent de Italiaan.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.