Zeegelaar vervolgt carrière in Premier League

Reacties

De Premier League is weer een Nederlander rijker: Marvin Zeegelaar is per direct naar Watford vertrokken voor een bedrag van rond de drie miljoen euro. Hij tekent een contract voor vier jaar en heeft rugnummer 22 gekregen.

Zeegelaar vervolgt carrière in Premier League

Zeegelaar speelde de laatste vier jaar in Portugal. Nadat een doorbraak bij Ajax niet van de grond kwam, vertrok hij na een half jaar Excelsior naar Turkije. Bij Elazigspor speelde hij zich in twee seizoenen in de kijker van Rio Ave. Hier liet de aanvallend ingestelde back in anderhalf jaar tijd een dusdanig goede indruk achter, dat Sporting Lissabon hem een contract aanbood. Hier werd hij zelfs opgeroepen door voormalig bondscoach Danny Blind.  

Bij Watford treft de 27-jarige Zeegelaar voormalig Sporting Lissabon-coach Marco Silva, die vorig seizoen nog werkzaam was bij Hull City. Ook toen probeerde hij Zeegelaar al eens aan te trekken.

Zeegelaar komt een andere Nederlander tegen bij Watford; Daryl Janmaat. De ploeg bezet momenteel de zevende plek in de Premier League met vijf punten uit drie wedstrijden. 

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.