Zaakwaarnemer Benzema gooit met 'bewijzen' olie op het vuur

Reacties

De affaire Karim Benzema heeft een nieuw hoofdstuk gekregen. Zijn zaakwaarnemer zet nieuwe vraagtekens bij de handelwijze van bondscoach Didier Deschamps.

Zaakwaarnemer Benzema gooit met 'bewijzen' olie op het vuur
© Pro Shots

Benzema moest kort voor het WK geblesseerd afhaken bij Frankrijk. Voor de finale werd gespeculeerd over een terugkeer bij Les Blues van de spits, die namelijk niet was vervangen en dus ook nog kon spelen in Qatar.

Deschamps liet deze mogelijkheid ongebruikt. Het zorgde met name in het kamp Benzema voor vraagtekens. Zaakwaarnemer Karim Djaziri heeft de discussie nieuw leven ingeblazen.

De belangenbehartiger komt via Twitter met het bewijs dat Benzema zelfs al veel eerder weer had kunnen aansluiten bij de Franse nationale ploeg. Hij had al in de achtste finale op de Franse bank kunnen plaatsnemen, zo oordeelden drie door hem geraadpleegde specialisten. 'Waarom heb je hem gevraagd zo snel te vertrekken?', is de retorische vraag, waarmee Djaziri zijn achterdocht ten opzichte van Deschamps uitspreekt.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.